ODRŽAN BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR ZENIČKIH ŽUPA

By

Tradicionalni VII. božićni turnir zeničkih župa održan je u subotu 27.12.2014. Organizatori turnira su koordinacija hrvatskih i katoličkih institucija grada Zenice. Revijalni dio ovogodišnjeg turnira otvorili su djeca HKD-a “Napredak” Zenica i djeca zeničkih župa. Drugu revijalnu utakmicu odigrali su ekipe ” Udruga žena Moderna” i ženskog malonogometnog kluba “HKD Napredak Zenica”.

U službenom dijelu turnira natjecali su se pet zeničkih župa i ekipa HKD-a “Napredak” Zenica. Turnir su otvorili fra Zdravko Anđić, u ime koordinacije zeničkih župa i Zdenko Kolak kao dopresjedavajući  OV-a. Turnir je pružio izvrsne utakmice te je prošao bez ijedne ozlijede i nesportskog ponašanja. Pobjednici ovogodišnjeg božićnog malonogometnog turnira je ekipa župe ” Uznešenja Sv. Križa” iz Klopča, koja je slavila u filnalu pobijedivši ekipu HKD-a “Napredak” Zenica nakon boljeg izvođenja penala. Trećeplasirana ekipa je ekipa župe “Srca Isusovo” Čajdraš, koja je u pobijedila ekipu “Sv. Ilije” s rezultatom 9:2, u borbi za treće mjesto. Posebno priznanje dobio je i Vinko Prkić Prka za svesrdno pomaganje i doprinos u organizaciji svih malonogometnih turnira koje organiziraju zeničke hrvatske i katoličke institucije.

Najboljim golmanom turnira proglašen je Alen Jozić(Klopče), dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Vlado Grahovac(HKD Zenica), a najboljim strijelcem proglašen je Mario Matos(Čajdraš).

GALERIJA FOTOGRAFIJA 

You may also like

Hot News