ODRŽAN THOMPSONOV KONCERT U BUSOVAČI

By

Dana 13. kolovoza 2014. u Busovači je odražan koncert hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona, koji je u glazbene vode zakoračio pjesmom Bojna Čavoglave.  Iako je koncert zakazan za 21.00h, ipak je započeo s polusatnim kašnjenjem. Popularni hrvatski pjevač nastupio je pred oko 6.000 ljudi na gradskom stadionu u Busovači. Mnogobrojna publika je mogla uživati u dva i pol sata hitova s najnovijeg, ali i s prethodnih albuma.

U svome pozdravnom govoru publici Thompson je kazao: “Hvaljen Isus i Marija. Dobro Večer Busovačo! Lijepo je biti ponovno ovdje. Lijepo vidjeti ovoliko mladih ispred mene. Davno je bilo i lijepo je doći ponovno u Busovaču, sjetiti se svojih prijatelja, vremena kojeg smo lijepo proveli ovdje u drugoj polovini devedesetih godina. U tom duhu, duhu prijateljstva večeras neka bude ovaj koncert.”

Publika je mogla uživati uz nove pjesme poput: Bosna, Uvijek vjerni tebi, Maranatha, Zapali vatru, ali i pjesme s prethodnih albuma poput: Geni kameni, Diva Grabovčeva, Sine moj, Prijatelji, Vjetre s Dinare i dr. Uz pjesmu Moj Ivane, kao gosti iznenađenja nastupili su kupreški pjevači narodnih pjesama koji su izveli tri strofe ove popularne pjesme te su poklonili Thompsonu kacigu s kockicama zbog propusta u Čavoglavama. Kao zadnju pjesmu izveo je Lijepa li si i time se oprostio od publike.

SLIKE POGLEDATI OVDJE

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News