<

ODRŽANA HUMANITARNA ZABAVA ZA FILIPA BLAŽEVIĆA U HKD ZENICA

U subotu, 8. studenoga 2014., s početkom u 19.00 održana je humanitarna zabava u Hrvatskom domu “Kralj Tomislav” u Zenici. Zabavu su organizirali HKD Napredak Zenica, Općinski odbor HDZ-a 1990 Zenica i Kolak band.  Cijena ulaznice je bila 10KM, a tijekom same zabava prodavano je piće po simboličnoj cijeni od 1KM, čiji je dio prihoda preusmjeren za liječenje našeg sugrađanina Filipa Blaževića.

Pored Kolak banda, ovu prelijepu noć svojim nastupom uljepšali su i Izvorna skupina HKD Napredak Zenica, a gosti su uz ugodnu glazbu, čašicu razgovora i kolače uživali do 23.30, kada je okončana zabava. Ekipa portala Kockice popratila je medijski ovaj događaj humanitarnog karaktera i tom prigodom je razgovarala s jedim od organizatora događaja, predsjednikom HKD-a Zenica, Miroslavom Šokom.  ” Sami ste mogli vidjeti da je atmosfera bila na razini i da su svi gosti uživali. Ovo je skromni doprinos Filipovom liječenju, ali tek prvi u nizu akcija koje ćemo mi kao kulturna institucija poduzeti. S zadovoljstvom mogu kazati da smo za ovu zabavu humanitarnog karaktera prikupili 1480 KM.”

GALERIJA SLIKA

 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

POBIJEDITE SIMPTOME PREHLADE I GRIPE

Read Next

OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA DJETETA

Follow On Instagram