<

Osvajač Zlatne lopte iz 2010. odlazi u mirovinu

Urugvajac Diego Forlan, bivši igrač Manchester Uniteda i Atlético Madrida, objavio je da u 40. godini odlazi u igračku mirovinu.

– Odlučio sam prestati profesionalno igrati nogomet, izjavio je nogometaš koji trenutačno igra za Kitchee SC u Hong Kongu.

– Nedavno su mi opet ponudili da još igram, a ja sam tražio izgovore, no nisam više kompetitivan i to je postalo preteško, rekao je Forlan koji je 2015. prestao igrati za urugvajsku reprezentaciju.

S Urugvajem je 2011. osvojio Copa Americu, a 2010. stigao do polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva na kojem je proglašen najboljim igračem.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Želite samostalno dijete? Ne uskačite čim prvi put ‘zapnu’

Read Next

Dragan Čović: Izborni zakon je prva točka za Federaciju

Follow On Instagram