<

Pale cijene goriva u Federaciji BiH

Obavijesti o smanjenju cijena nafte pristižu u Federalno ministarstvo trgovine, potvrđeno je agenciji Patria. “Obavijesti o smanjenju pristižu u Ministarstvo. Ne mogu reći da je to masivan broj, ali ih ima solidan broj. Još od prošlog tjedna cijene nafte se u prosjeku snižavaju za 5 feninga.

Cijena dizela je od 2.21 do 2.23 i niža je u odnosu na petak”, kažu iz Ministarstva. Podsjetimo, cijena nafte na svjetskom tržištu za jedan dan pala je za više od 30 zbog coronavirusa. Takva situacija izazvala je kaotično stanje na svjetskim burzama, ali očito je utjecala na distributere nafte u Federaciji BiH.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Vijeće ministara zasjeda izvanredno: Što će BiH poduzeti s novim valom migranata?

Read Next

Zbog koronavirusa u Italiji se neće javno slaviti svete mise sve do 3. travnja

Follow On Instagram