Papa Franjo: Podaj Hrvatskoj snagu da se suoči s potresom – PORTAL KOCKICE <

Papa Franjo: Podaj Hrvatskoj snagu da se suoči s potresom

Papa Franjo se osvrnuo na dramatično stanje koje je jutros prouzročio potres u Zagrebu i okolici. Izrazio je svoju blizinu cjelokupnom pučanstvu Hrvatske.

U govoru nakon molitve Anđeo Gospodnji u nedjelju 22. ožujka papa Franjo se osvrnuo i na dramatično stanje koje je jutros prouzročio potres u Zagrebu i okolici, piše Informativna katolička agencija (IKA).

– Izražavam svoju blizinu pučanstvu Hrvatske koje je jutros pogođeno potresom. Molim Uskrsloga Gospodina da im poda snagu i solidarnost kako bi se mogli suočiti s ovom prirodnom nepogodom – rekao je Papa u svom obraćanju.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

FRA JOSIP BLAŽEVIĆ Ništa nije skupo ni tragično ako nas probudi i vrati Bogu

Read Next

Rusija šalje stručnjake i opremu u Italiju pogođenu epidemijom

Follow On Instagram