Pomoć za ženu iz Viteza da živi u uvjetima dostojnim čovjeka – PORTAL KOCKICE <

Pomoć za ženu iz Viteza da živi u uvjetima dostojnim čovjeka

Članovi Hrvatske Udruge mladih u središnjoj Bosni iz Viteza su u proteklih 40-tak dana obišli nekoliko obitelji na području Viteza i središnje Bosne kojima je potrebna pomoć.

Obilaskom su uvidjeli kako jedna starija gospođa u Vitezu živi u jako lošim uvjetima, odnosno uvjetima nedostojnim čovjeka.  Članovi Udruge su uz pomoć dobročinitelja takvoj osobi pomogli u hrani, lijekovima i režijama, ali je potrebna i obnova njezinog smještaja.  Naime, gospođa živi u kući u kojoj ne postoje kupaonica i toalet (koristi tzv. vanjski wc), vanjska stolarija je u jako lošem stanju, krov treba popraviti na par mjesta i kuća je jako hladna te je potrebno utopljavanje. 

Udruga je na svojim društvenim mrežama (Facebook, Instagram) pokrenula humanitarnu akciju za rješavanje ovih problema. Iz Udruge pozivaju sve koji mogu pomoći da im se priključe u ovoj akciji, kako bi ova starija osoba živjela u boljim uvjetima i tako dočekala zimu u toploj kući. Sve informacije mogu se dobiti na broj: 065/395-020 ili u inbox.

Pomoći možete i uplatom na račun:

Za uplate iz BiH (KM): UniCredit Bank : 3382502287481689

Račun u stranim valutama (HRK i EUR): BA 393382504887482008

SWIFT CODE: Uncrba22

Primatelj: Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni (Humsb) Ilije Petrovića bb. 72 250 Vitez, BiH

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Vatikan započeo s popuštanjem mjera protiv koronavirusa

Read Next

ZOVKO: Zalažem se da se OHR izmjesti iz BiH

Follow On Instagram