<

Prva “Kreševska večer” na zapadu Njemačke

U dijaspori jačaju veze iseljeništva , te se često organiziraju večeri koje imaju za cilj povezivanje nekadašnjih susjeda i sumještana. U studenom se organizira prvu Kreševska večer u zapadnom dijelu Njemačke.

Dobrodošli su svi Kreševljaci koji žive na zapadu “obećane zemlje”, ali i oni koji žive nešto dalje. Potrebno je samo ponijeti sa sobom dobru volju i želju za druženjem.

Kreševska večer će se odrzati 16.11.2019. u 18 sati u Restaurant Dorfwirtschaft Essen. Za glazbenu podlogu zadužen je Kreševljak Kristijan Lalić sa svojim bandom “Sjeverni vjetar”, a organizatori ističu da će druženje imati humanitarni karakter. Za gastro ponudu pobrinut će se Zoran Pavlović.

Broj mjesta je ograničen, te se pozivaju svi zainteresirani da se prijave na vrijeme. Prijaviti se može kod Zorana Pavlovića, ili na službenom facebook eventu https://www.facebook.com/events/2186608198296228/ .

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Poznati reper Stoka : “Svako jutro kleknem i zahvalim Bogu što je baš mene odabrao da ne umrem od droge kad su svi drugi umirali”

Read Next

Kolinda predsjedala sastankom ‘Vijeća žena – svjetskih vođa’

Follow On Instagram