Rebić zabio tri gola za Eintracht koji zbog njega pregovara s Milanom – PORTAL KOCKICE <

Rebić zabio tri gola za Eintracht koji zbog njega pregovara s Milanom

Rebić nastavlja s dobrim igrama. Rebić kao da zna kako njegov Eintracht pregovar s Milanom i Zvonimirom Bobanom, pa si diže cijenu…


Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić bio je trostruki strijelac u 5-3 (2-2) pobjedi Eintrachta iz Frankfurta na gostovanju kod trećeligaša Waldhofa iz Mannheima u 1. kolu Njemačkog kupa.
Domaći su do 15-ak minuta prije kraja susreta vodili sa 3-2, a onda je Rebić golovima u 76., 81. i 88. minuti uspio preokrenuti rezultat i spriječiti iznenađenje.
Rebić je odigrao čitav susret za Eintracht.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Perišić u Bayernu!

Read Next

Blagdan Velike Gospe- Kraljica Hrvata

Follow On Instagram