SBŽ: U protekla tri dana jedan slučaj zaraze koronavirusom – PORTAL KOCKICE <

SBŽ: U protekla tri dana jedan slučaj zaraze koronavirusom

Virusom zaražen vozač iz Donjeg Vakufa, koji je zaposlen u međunarodnom transportu, a od ranije se nalazi u samoizolaciji.

U Srednjobosanskoj županiji (SBŽ) je u protekla tri dana tesirano 258 uzoraka, od kojih je jedna osoba bila pozitivna na novi koronavirus, izjavio je u četvrtak u Travniku direktor Zavoda za javno zdravstvo SBŽ-a Sead Karakaš. On je novinarima kazao da je virusom zaražen vozač iz Donjeg Vakufa, koji je zaposlen u međunarodnom transportu, a od ranije se nalazi u samoizolaciji.

– Raste broj opravljenih, pa trenutno imamo 24 oporavljene osobe, dok su dvije na bolničkom liječenju. Sve su to pokazatelji koji govore da su mjere dale rezultate i moramo ih zadržati barem na trenutnoj razini kako bismo mogli govoriti da epidemiju držimo pod kontrolom – naveo je Karakaš. Koronavirus je do sada u SBŽ-u potvrđen kod ukupno 34 osobe, među kojima je 24 oporavljenih, a jedna osoba je preminula.

izvor:bljesak.info

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Veliki intervju Dejana Lovrena

Read Next

Papa: Odbiti kompromise i ići putom Isusa Krista

Follow On Instagram