Schumacher završio u Parizu na tretmanu, pri svijesti je!

By

U utorak je u javnosti procurila vijest da Michael Schumacher više nije u Švicarskoj gdje se oporavlja, već da se u tajnosti preselio u jednu parišku bolnicu gdje se nastavlja njegovo liječenje. U srijedu je ta vijest potvrđena, kada je medicinska sestra pariške bolnice Georges-Pompidou potvrdila da je bivši vozač Formule 1 odradio staničnu terapije za liječenje bolesti srca te se sada uspješno oporavlja.

Vijest koja je razveselila sportsku, a i onu širu javnost je ta da je Michael Schumacher pri svijesti te se sada oporavlja od tretmana. Iako, prema glasinama koje kruže, bivši svjetski prvak u nekoliko je navrata već ranije posjećivao parišku bolnicu u tajnosti. Razlog tomu je svakako bila diskrecija koju je njegova obitelj tražila još od nesreće.

Medicinska sestra pariške bolnice potvrdila je da je Schumacher pri svijesti.

“Tretman je prošao uspješno i Schumacher je pri svijesti”, rekla je medicinska sestra.

Podsjetimo, Schumacher je 29. prosinca 2013. doživio tešku nesreću u francuskim Alpama kada je jedva uspio preživjeti. Liječnici su potvrdili da mu je kaciga na glavi spasila život. Schumi je nedavno napunio i jubilarnih 50 godina i njegovo zdravstveno stanje dosad je bilježilo minimalne pozitivne pomake. 

Schumacher bi u srijedu trebao biti otpušten iz bolnice.

izvor: direktno.hr

You may also like

Hot News