<

Sezona gradskog grijanja u Zenici počinje 15. listopada

Sezona grijanja 2019./2020. godina počinje 15. listopada, a moguće i nekoliko dana ranije ukoliko to budu zahtijevale vremenske prilike, rekao je direktor Javnog preduzeća Grijanje, Sead Kaknjo, te dodao da se punjenje sustava, odnosno hladna proba može očekivati krajem ovog ili početkom narednog tjedna, što će se dogovoriti sa predstavnicima ArcelorMittala.

U sklopu priprema za predstojeću sezonu grijanja, vrši se ispitivanje postrojenja u staroj termoelektrani i punjenje instalacija do ovog objekta. Na području grada preostali su radovi u Štrosmajerovoj ulici.

„Hladna proba, odnosno punjenje cjelokupnog sistema, slijedi krajem ove ili početkom naredne sedmice, dok sezona grijanja počinje 15. oktobra. Ukoliko to budu zahtijevale vremenske prilike, grijanje bi moglo početi i nekoliko dana ranije“, kaže direktor JP Grijanje Sead Kaknjo.

Cijena ostaje ista.

„Svjedoci smo da je ove godine plin enormno poskupio i to za čak 30 procenata, i pored toga AMZ je odlučio da ne diže cijenu prema JP Grijanje, tako da cijene prema građanima ostaju nepromjenjene“, dodaje Kaknjo.

izvor: tv zenica

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Potrebna pomoć obitelji Đurić iz Travnika čija je kuća u potpunosti izgorjela u požaru

Read Next

OTVOREN JEDAN OD NAJVEĆIH AERODROMA NA SVIJETU Gradnja je koštala čak 11,5 milijardi dolara, a godišnje će kroz njega proći 100 milijuna ljudi!

Follow On Instagram