Simpatične situacije kada je na vjenčanju nešto pošlo ‘po zlu’

By

Dokaz da vjenčanje često nije kao u bajci dokazuje video s hrpom situacija gdje je vjenčanje, umjesto po planu otišlo u skroz krivom smjeru. Ipak, na kraju su se svi tome smijali.

Zamislite da na dan vjenčanja, umjesto u bračnu luku, uplovite u bazen skupa sa svećenikom dok izgovarate sudbonosno ‘DA’, ili da vam se pas pomokri na skupu bijelu glamuroznu haljinu, a možda da potonete skupa sa svojim odabranikom i djeverušama taman kada se namještate za dobru fotku.

Sve su to situacije koje, iako se možda na prvi pogled čine nevjerojatnima, mogu se dogoditi svakome, a dovoljan je samo trenutak nečije nepažnje. Primjerice, jedna plesačica u videu se toliko uživjela u svoje plesne pokrete da je uspjela srušiti prvi kat svadbene torte…

Vjenčanje može biti itekako stresan događaj, pa čak i sami proces organizacije. U svom tom žaru borbe da sve ispadne savršeno, dogodi se da pojedinci uspiju ‘upropastiti’ djelić svega na čemu se radilo mjesecima.

Međutim, nije sve tako crno, i ovakve situacije mogu donijeti posebnu čar vjenčanju, po čemu će ga svi pamtiti i rado se sjetiti dogodovština koje su vaše vjenčanje možda malo upropastile, ali su nasmijale ljude i obilježile ga na poseban način. 

Pogledajte video i nasmijte se ovim nespretnim kumovima, mladencima i ostalim gostima…

Most Epic Wedding Fails Ever

These epic wedding fails will make you CRINGE. 😱😂

Posted by Country Living Magazine on Utorak, 4. juni 2019.

You may also like

Hot News