Stipe Miočić nakon nakon pobjede dobio nevjerojatnu vijest od oca: “Sine, pobijedio sam rak”

By

Stipe Miočić nije samo vratio pojas UFC prvaka, već je nedugo nakon pobjede saznao da mu je otac pobijedio rak!

Stipe Miočić zauvijek će pamtiti UFC 241 u Anaheimu, na kojem je vratio pojas UFC prvaka i pritom potvrdio da je najbolji UFC-ov teškaš u povijesti! Naime, Miočić je nokautirao Daniela Cormiera pred sami kraj 4. runde, a nedugo nakon velikog preokreta prvi broj koji je nazvao bio je njegov otac Bojan.

“Super se osjećam. Ponosan sam, nemam riječi. Čuo sam se sa Stipom par minuta poslije borbe. Kaže da je sretan i da je napravio to što je zacrtao, što je vratio pojas natrag. Kaže to je za mene, i to je za tebe tata. I to je to”, rekao je Miočićev otac za Novu TV nakon borbe.

No to nije sve. Dio koji je otac propustio spomenuti tada, a koji je Stipe Miočić otkrio američkim medijima je činjenica da je na dan borbe dobio potvrdu da se rak s kojim se borio – povukao!

Tata mi je danas potvrdio da je pobijedio rak! Kako je to dobro zar ne? Nakon što sam mu rekao da je to za njega on mi je samo dobacio: “e, da, pobijedio sam rak”, otkrio je Stipe nakon borbe.

Dva dana kasnije Stipe Miočić proslavio je svoj 37. rođendan i teško da je mogao dobiti bolji poklon – očevo zdravlje i pojas UFC prvaka!

izvor:gol.hr

You may also like

Hot News