<

TALIJANSKI GIGANT PONOVNO KREĆE U LOV NA IVANA RAKITIĆA U igri su još dva kluba, ali jedna stvar u čitavoj priči predstavlja najveći problem

osrnuli talijanski nogometni velikan Milan ponovo će pokušati angažirati hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, tvrdi Mundo Deportivo, ali njegova plaća od osam milijuna eura godišnje predstavlja veliki problem.

Prema pisanju španjolskog lista, “Rossoneri” su spremni za treći pokušaj dovođenja hrvatskog veznjaka.

Na San Siru u Rakitiću vide vodeću figuru u veznom redu kako bi se mlađi igrači oko njega mogli razvijati. Već su ga dva puta pokušalo dovesti, ali bezusoješno.

U igri za Rakitića su i Sevilla, te Atletico Madrid.

Španjolska Cadena Ser objavila je kako je Atletico Madrid već uspostavio kontakte i da želi Rakitića. Rojiblancosi su označili hrvatskog veznjaka kao prioritet u ljetnom prijelaznom roku.

Već se neko vrijeme nagađa kako je Barcelona spremna prodati Rakitića za oko 20 milijuna eura.

Barcelona je odbila komentirati medijske špekulacije, a to je još ranije poručio i Rakitićev zastupnik. Šuti i hrvatski veznjak koji se od 14. ožujka nalazi u svojoj kući gdje individualno vježba nakon što su obustavljeni treninzi u klupskom kampu. Dosad je javno ponavljao da što duže želi ostati u Barceloni.

Osvajač srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu 2018. za Barcelonu je odigrao ukupno 299 utakmica osvojivši Ligu prvaka 2015. godine. Tijekom pet sezona osvojio je četiri naslova prvaka Španjolske.

izvor:jutarnji.hr

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Nova odluka: Vatikan i dalje ostaje zatvoren za posjetitelje

Read Next

Uskrsna čestitka vlč. Alberta Zornade župljnima Čajdraša

Follow On Instagram