Tržni centri i ugostiteljski objekti u zatvorenom prostoru mogu početi s radom

By

Federalni stožer civilne zaštite na sjednici koja je održana večeras donio je odluku da se dozvoli otvaranje tržnih centara, potvrdio je za Klix.ba direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove Anis Ajdinović. Ova odluka stupa na snagu odmah.

Tako je ovom odlukom dozvoljeno otvaranje svih gospodarskih subjekata koji se nalaze u tržnim centrima, trgovinama, ugostiteljskim objektima i drugima.

Također, Federalni stožer civilne zaštite na večerašnjoj sjednici donio je odluku kojom se odobrava rad ugostiteljskim objektima u zatvorenom prostoru uz propisane epidemiološke mjere. I ova odluka stupa na snagu odmah.

Kako je kazao Ajdinović, usluge korištenja nargile još uvijek neće biti dozvoljene.

Prema odluci Federalnog stožera civilne zaštite, u zatvorenom prostoru ugostiteljskih objekata će se moći boraviti uz pridržavanje mjera zaštite i držanja socijalne distance.

Inače, zapovijed o zatvaranju tržnih centara Federalni štab civilne zaštite donio je 18. ožujka, nakon proglašenja stanja nesreće zbog pandemije koronavirusa.

Stožer je još 12. svibnja donio odluku svoja vrata nakon duže vremena mogu otvoriti bašte i terase ugostiteljskih objekata i hotela. U međuvremenu došlo je do znatnog poboljšanja epidemiološke situacije u FBiH./HMS/

You may also like

Hot News