Tudor aposolutni hit u Italiji

By

Bivši trener Hajduka u Juventusu je zadužen za obrambeni dio momčadi i već je napravio određene pomake. Trebat će vremena da se momčad uigra kako spada i poveže glava i rep, no određeni napreci već su vidljivi.

Nije dugo trebalo da Igor Tudor osvoji Talijane. Prije nešto više od mjesec dana prešao je iz Hajduka Juventus kao dio stručnog stožera novog trenera ‘stare dame’ Andree Pirla u nagodbi u kojoj je sam platio dio odštete ‘bijelima’ kako bi otišao čim prije. Stigao je poziv koji se ne propušta i Tudor ga je iskoristio maksimalno.

Nije uspio revitalizirati Hajduk i podići ga na razinu koja se očekuje od splitskog velikana te je nailazio na brojne kritike struke i navijača. S njima se dobro nosio, a kada je bilo vrijeme za otići, rastao se u mirnom tonu.

I, ustvari, momentalno pokazao zašto ga je Pirlo htio i zašto ga je prije malo više od mjesec dana hvalio kao “najbolji izbor za nas”. Tudor je uspio oživjeti Danila kojeg je Juventus Manchester Cityju platio 37 milijuna eura i od kojeg se puno očekivalo. Brazilac je igrao ispod svojih mogućnosti sve dok nije došao hrvatski stručnjak.

– Tudor je revitalizirao Danila. Njih dvojica baš jako puno pričaju od prvog treninga i Danilovi odgovori na terenu su odlični. Postao je najbolji igrač Juventusa po točnim dodavanjima i osvojenim loptama. Uz to je i drugi u Serie A po broju dodira s loptom, odmah iza veznjaka Sassuola Manuela Locatellija – piše talijanska Gazzetta dello Sport.

ITALIAN SERIE LEAGUE A 20/21 SOCCER MATCH: AS ROMA vs FC JUVENTUS, ROME, ITALY - 27 SEPTEMBER 2020

Bivši trener Hajduka u Juventusu je zadužen za obrambeni dio momčadi i već je napravio određene pomake. Trebat će vremena da se momčad uigra kako spada i poveže glava i rep, no određeni napreci već su vidljivi.

Talijani su oduševljeni Tudorom kojeg mi nismo znali cijeniti.

Juventus u nedjelju u 20.45 sati igra veliki derbi protiv Napolija u utakmici u kojoj će se susresti bivši suigrači Andrea Pirlo i Gennaro Gattuso, sada u trenerskim ulogama. Utakmica je i dalje pod upitnikom pošto korona hara Italijom pa su vodstva dvaju klubova održala i sastanak o mogućoj odgodi derbija. On se za sada neće dogoditi./24sata.hr/

You may also like

Hot News