<

Udruga Klik donirala ruksake i školski pribor za učenike Osnovne škole – KŠC Travnik

Početak nove školske 2019./ 2020. godine u Osnovnoj školi Travnik – KŠC Petar Barbarić u Travniku započeo je posjetom predsjedateljice Općinskog vijeća Travnik Vlatke Lovrinović i članova Udruge za humanitarni i održivi razvoj „ Klik“ Travnik.

Udruga „ Klik“ donirala je socijalno ugroženim učenicima ruksake i školski pribor koji će im biti od velike pomoći. Donaciju u ime učenika primio je direktor Osnovne škole Anto Rajić koji se u ime škole, ali i u ime učenika zahvalio na humanitarnoj gesti.

Članovi Udruge Klik ističu kao važnost i cilj njihova rada doprinos razvoju lokalnih zajednica, s posebnim naglaskom na humani i održivi razvoj kao i unaprijediti suradnju, dijalog i djelovanje svih interesno-utjecajnih skupina u vezi razvoja i drugih pitanja od općeg interesa za lokalnu zajednicu.

NovaBila.info

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Biskup Komarica posjetio prve povratnike u selu Debeljak

Read Next

Odbačene tužbe sarajevskih „kulturnjaka“ protiv Zore Dujmović

Follow On Instagram