Ulaznice za susret Vatrenih na Rujevici ‘planule’ za pola sata

By

Već prvog dana pretprodaje u rekordnom roku su prodane sve ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu za nastup na EURU 2020. između Hrvatske i Slovačke, koja će se 16. studenog u 20.45 sati odigrati na stadionu HNK Rijeka na Rujevici.

“Vatreni će posljednji kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2020. godine odigrati pred 8211 navijača, koliki je kapacitet stadiona HNK Rijeka za navedenu utakmicu, a činjenica da je cijeli raspoloživ kontingent ulaznica za navedenu utakmicu rasprodan u samo pola sata svjedoči kako će hrvatske reprezentativce u Rijeci dočekati odlična atmosfera”, objavljeno je na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

U objavi se pozivaju navijači, koji nisu uspjeli kupiti ulaznice za utakmicu protiv Slovačke, da hrvatske reprezentativce podrže na pulskoj Aldo Drosini, gdje će 19. studenoga odabranici Zlatka Dalića odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Gruzije.

Uoči utakmice protiv Slovačke Hrvatska je na vrhu skupine E s 14 osvojenih bodova iz sedam susreta te joj je za osiguranje jednog od prva dva mjesta koja vode na EURO potreban bod iz utakmice protiv Slovačke. Na drugom mjestu je Mađarska s 12 bodova iz također sedam susreta, treća Slovačka ima 10 iz šest susreta, a četvrti Wales osam bodova iz šest susreta.

izvor:direktno.hr

You may also like

Hot News