Upoznajte Franu Buhovca

By

Želim vam predstaviti mladog perspektivnog mladića iz Hercegovine,koji krasi nogometni klub Bahlinger SC u Njemačkoj.
Riječ je o Frani Buhovcu koji uz profesionalno bavljenje nogometom voli uživati uz zvuke gitare,čitanje dobrog štiva i naravno modelinga! Kakav bi to nogometaš bio da se nije okušao u svijetu iza objektiva?
Sa svojih 18 godina odlazi u Njemačku kako bi izgradio svoju karijeru do savršenstva,iako je njegovo srce zauvijek zarobljeno u Hercegovini i Hrvatskoj.
Ljubav prema nogometu prenio mu je otac,koji je i od kada se sam Frano sjeća sportski fanatik.
Kako sam kaže,svakim danom daje svoj maksimum kako bi mu se u sljedećoj sezoni otvorila vrata u klubove prve lige.
Iako  je u nogometu od malih nogu,pred svaku utakmicu i danas ima tremu,nervozu i želju za dokazivanjem u što boljem svijetlu.
Svatko tko želi uspjeti u onomu što radi proživljava takve trenutke,stoga mi je jako drago što Frano unatoč velikim postignućima i dalje ne staje i ima veliku želju i samopouzdanje za ići dalje!

Modeling karijera nije počela davno,ali mu nije bilo potrebno mnogo vremena kako bi se dokazao i u tome poslu.
Trenutno je zaštitino lice njemačke marke M.O.D.
Kako tvrdi,često su mu ruke zavezane zbog nogometa,ali nekada ga ipak vuče želja za većim modelingom i posvećivanjem prelijepih mjesta koje posao u modi nudi.

Već sada ima jako mnogo planova,a ja se iskreno nadam kako će ih uskoro moći realizirati i uživati u svemu onome što je zamislio.
Na žalost svih cura,ovaj talentirani mladi momak je zauzet,ali barem vam može biti smjernica kakvog dečka tražiti.
Želimo mu mnogo sreće i uspjeha i nadamo se kako ćemo uskoro imati priliku uživati u njegovim fotografijama na naslovnicama i slaviti njegove nogometne zgoditke!

Monika Sušac

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News