Upriličene Maškare u Zenici

By

Katolički školski centar Sveti Pavao Zenica i Hrvatsko kulturno društvo Napredak Zenica, danas su organizirali karneval Maškare na otvorenom.
Okupljanje je zakazano za 11.30 sati ispred škole KŠC Sv. Pavao Zenica, povorka se kretala središtem grada uz kreativne maske i glazbu Puhačkog orkestra Zenica sudionici su dočarali karnevalsku atmosferu. U povorci su sudjelovali učenici i profesori KŠC Sv.Pavao Zenica.
Zabava i druženje za sve sudionike organizirana je na gradskom trgu ispred robne kuće Bosanka, gdje je organiziran prigodan program za sudionike i građane. Svi su se maskirali bila su dva vjenčanja, ali bilo je i vještica, liječnika, lopova, policajaca, pčelica, snjegovića… Na kraju programa na trgu u gradu Zenica, dodijeljene su nagrade za najmaštovitije:
1. Najbolje maskirani odjel iz nižih razreda Osnovne škole je bio I.c
2. Najbolje maskirani odjel iz viših razreda Osnovne škole je bio VII.a
3. Najbolje maskirani odjel iz Opće gimnazije je bio II.a
4. Najbolje zamaskirani učenik Osnovne škole bila je Norel Šišić, I.b
5. Najbolje zamaskirani učenik Opće gimnazije bio je Eric Udiljak, III.b
6. Najbolje zamaskirani djelatnici su bile učiteljica Anita Pupić i profesorica Alisa Teskeredžić.

Uprava HKD Napredak Zenica zahvaljuje se ravnatelju KŠC Sv.Pavo Zenica don.Vlatku Rosiću na ideji o zajedničkoj suradnji, a osobito svim djelatnicima i učenicima što su ove godine uložili ogroman trud u izradi kostima. Učenici su maskama ukazali na probleme u društvu i svijetu.
Zahvaljujemo se Gradu Zenica što su nam odobrili sve potrebe dozvole za okupljanje, upravi Arene Zenica i voditelju programa Almiru Hadžijaliću.

You may also like

Hot News