USKORO 6. Revija tradicijske odjeće i Izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH – PORTAL KOCKICE <

USKORO 6. Revija tradicijske odjeće i Izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH

Udruga Stećak i HMI pozivaju vas na 7. Reviju. Cilj manifestacije, koja će se od 29. lipnja do 4. srpnja 2020. održati u Tomislavgradu, jest očuvanje i njegovanje hrvatske tradicijske kulture kao jedne od temeljnih vrijednosti hrvatskog nacionalnog i kulturnog identiteta.

Prijavite se na reviju i natjecanje, događaj koji ujedinjuje matičnu domovinu, hrvatsko iseljeništvo, hrvatske nacionalne manjine i Hrvate iz Bosne i Hercegovine, upoznajte hrvatsku kulturnu i prirodnu baštinu, stvorite nove kontakte i provedite četiri nezaboravna dana s djevojkama iz cijeloga svijeta.

Više informacija i prijava na folklor@matis.hr.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Real Madrid i Barcelona bodovno izjednačeni na vrhu La Lige

Read Next

Prije 120 godina se 16 tisuća mladih posvetilo Srcu Isusovu!

Follow On Instagram