<

BOŽIĆNI PRIJAM U RESTORANU TRUBADUR

Dana 26. prosinca 2014. s početkom u 13.00h održan je tradicionalni Božićni prijam u restoranu “Trubadur”. Domaćini su bili župnici zeničkih župa, te hrvatski predstavnici političkog života grada Zenice.

U ime domaćina svim se gostima obratio  don Anto Dominković, župnik “Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije” u Crkivicama. U svom govoru poručio je : ” Dobrodošli dragi prijatelji, uvaženi predstavnici političkog i kulturnog života, predstavnici medija. Želim se zahvaliti svima vama koji ste došli na naše tradicionalno druženje i proslavu za nas katolike vrlo važnog blagdana Božje  dobrote koju je iskazao Bog darovavši nam svoga sina u liku  malenog djeteta Božića. Želimo radost podijeliti sa vama i istinu da je ta  radost podijeljena radost. Nitko nije očekivao da će se Bog pojaviti pod čistim srcem Djevice, u liku malenog djeteta kojemu tepamo Božić. Čestitke koje jedni drugima upućujemo nastavak su druge tradicije koja počinje od 66. godine. Bog nama Isusa daruje kao dijete kako bi ušao u naša topla srca, kako bi i mi pružili ruke jedni drugima i shvatili da usrećujemo jedni druge.” Don Anto je svima zaželio sretan i blagoslovljen Božić, te se zahvalio svim sponzorima , a posebno HT ERONET-u na pomoći u organizaciji božićnih dana.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

BOŽIĆNA PORUKA KARDINALA VINKA PULJIĆA

Read Next

ZNATE LI KOLIKO VAM KOZMETIKE OSTAJE U AMBALAŽI?

Follow On Instagram