MARTIN RAGUŽ IZ ZENICE PORUČIO : “MOGUĆA JE I BITI ĆE EUROPSKA, ZAPOSLENA, MULTIETIČNA BiH”

By

Sinoć je u prepunoj dvorani HKD Napredak Zenica održano predstavljanje programa HDZ 1990, kao i kandidata za županijsku, federalnu i državnu listu Zeničko- Dobojske županije. Slika prepune dvorane najbolji je pokazatelj potpore koju pruža Zenica Martinu Ragužu, kao i HDZ 1990.

obradSvečani program, koji su vodili Nera Halilkanović i Dražen Čolić, otpočeo je intoniranjem himni, te minutom šutnje za sve žrtve rata, preminule članove HDZ-a 1990, stradale  rudare i nesretno stradalog dječaka Haruna Mujkića.

Kreativnom prezentacijom, domaćin se potrudio kako bi na najbolji način nazočnima predstavio program i kandidate HDZ-a 1990. “Liste  kandidata HDZ-a 1990 sa prostora Ze-Do županije, samo su personifikacija onoga što HDZ 1990 uistinu jeste, a čine ih mladost, iskustvo, stručnost, kompentencija, želja za boljom i pravednijom Bosnom i Hercegovinom“, riječi su kojima se Zdenko Kolak, nositelj liste za Županijsku skupštinu Ze-Do županije obratio skupu istaknuvši činjenicu  kako je večerašnja slika iz Zenice jamac kako je HDZ 1990 već sada neizostavan čimbenik u svim budućim političkim procesima.

Dočekan gromoglasnim pljeskom i ovacijama, na pozornicu je izašao Martin Raguž.

„Hvala Vam što ste u vrijeme ekonomske, socijalne kao i svake druge krize došli ovdje u ovakvom broju i stvorili ovako pozitivno ozračje“, kazao je predsjdnik Raguž naglasivši kako je Zenica, kao i Ze-Do županija primjer kako se voli svoja zemlja.

„Odavdje ću poslati poruku kako je moguća i kako će biti europska, zaposlena, multnietnička Bosna i Hercegovina“, izjavio je Raguž naglasivši kako je HDZ 1990 odbio držati „svijeću“ onima koji smatraju kako je nemoguća eurpska Bosna i Hercegovina.

„Siguran sam kako će 12.10. prevladati opcija koja će zaštiti kolektivna i individualna prava svih naroda i građana, opcija koja će graditi bolju i pravedniju Bosnu i Hercegovinu“, uvjeren, izjavio je Raguž naglasivši kako je vrijeme da naša zemlja krene naprijed.

obrad4„Hrvati nisu problem, oni su ključ rješenja ove zemlje“, zaključio je predsjednik Raguž, pritom naglasivši kako je ovo zemlja svih nas i kako je vrijeme da podvučemo crtu napuštanjima naših krajeva, odricanjem povijesnih prostora i svih negativnih praksi. „Ovo je naša zemlja – izgradimo je!“

 Zagrljaj svih kandidata uz riječi himne HDZ-a 1990 „Ovo je naša zemlja, tu žive naši snovi“, poslao je jasnu poruku kako je Zenica odlučila podvući crtu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News