<

RAGUŽ SE SASTAO S NJEMAČKOM VELEPOSLANICOM U BiH

Predsjednik HDZ-a 1990 Martin Raguž i njemačka veleposlanica u BiH Ulrike Maria Knotz susreli su se danas u Mostaru u prostorijama HDZ-a 1990.

Na sastanku je govoreno o složenoj političkoj situaciji u BiH, nužnosti provođenja neophodnih reformi te o ubrzavanju procesa približavanja Bosne i Hercegovine u europske integracije.

njem_velep-300x225Veleposlanica je izrazila interes Njemačke za vraćanje Bosne i Hercegovine u fokus njemačke i europske politike, naglašavajući povijesnu bliskost dviju država i potrebu daljnjeg razvijanja patnerstva i suradnje.

Veleposlanici nije promaknula ni jučerašnja komunikacija Martina Raguža sa građanima u akciji na društvenim mrežama “Pitajte Martina“, što je pozdravila kao znak suvremenog i europskog pristupa u odnošenju sa građanima i biračima.

Prilikom susreta veleposlanici je uručena umjetnička slika kao dar u znak zahvalnosti na njenom radu i zauzimanju za Bosnu i Hercegovinu i njene građane.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

PRIOPĆENJE: RASPORED MISA NA KRIŽEVIMA U ČAJDRAŠU

Read Next

LJUDSKA SUZA IZ DRUGE PERSPEKTIVE

Follow On Instagram