Održana 10. sjednica Predsjedništva HDZ1990 u Zenici

By

Predsjedništvo HDZ1990 je održalo svoju 10. sjednicu u Zenici. Na predsjedništvu je usvojen Prijedlog strategije za nastup na narednim općim izborima u BiH koji će biti razmatran na narednoj sjednici Središnjeg odbora koja će se održati naredni tjedan.

Predsjedništvo je razmatrajući provedbu zaključaka sa prethodne sjednice Predsjedništva i Središnjeg odbora, a na zahtjev Županijskog odbora HDZ1990 Zapadnohercegovačke županije donijelo odluke o raspuštanju Općinskog odbora HDZ1990 Široki Brijeg i raspuštanju Općinskog odbora HDZ1990 Posušje. Za povjerenika OO HDZ1990 Široki Brijeg imenovan je Žarko Šantić, a za povjerenika za OO HDZ1990 Posušje imenovan je Tomislav Topić.

Predsjedništvo je zaključilo da se izbor novog sastava OO Široki Brijeg i OO Posušje treba obaviti do 1. ožujka 2014. godine.

Predsjedništvo HDZ1990 je također odlučilo da se za predsjednika inicijativnog odbora HDZ1990 Tuzla-Soli imenuje Anto Pranjić, te da se izborna skupština za tu organizaciju održi do 1. travnja 2014. godine.

Nakon razmatranja informacija o funkcioniranju parlamentarnih razina, Predsjedništvo HDZ1990 je zadužilo svoje zastupnike u Parlamentu FBiH da podrže zakonska rješenja koja će osigurati normalno financiranje potreba grada Mostara.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News