OO HDZ 1990 POSJETIO ŽUPE SV. ILIJE I CRKVICE

By

OO HDZ 1990 Zenica , u sklopu svojih predizbornih aktivnosti, posjetio je župe Sv. ilije i Crkvice. Izaslanstvo OO HDZ 1990 Zenica prisustovalo je misi u 8.00 u župi Sv. Ilije. Nakon svete mise podijeljen je promotivni materijal . Župljani i građani suse uz razgovor s kandidatima i članovima stranke upoznali s aktivnostima i radom ove stranke.

OO HDZ 1990 Zenica prisustovao je na misi u 11.00 u župi Crkvice, a nakon mise upriličeno je druženje kandidata sa mještanima. Mještani su imali brojna pitanja članovima strnake te su imali prigodu da se upoznaju s djelatnošću ove stranke. Kandidati su nastojali mještane upoznati s programom stranke, s dosadašnjim učinjenim te su ih pozvali da izađu na izbore i glasuju.

Ekipa portala Kockice razgovarala je s kandidatkinjom za županijsku skupštinu Ze-Do županije, Ivonom Čolić, koja je za portal kazala: “HDZ 1990 pokazao je koliku snagu i potencijal ima i da je usmjeren ka svim aspektima društva, bez obzira na starosnu dob. Na listi za županijsku skupštinu dominiraju mlade osobe, koje su željne promjena u našem društvu. Stoga, izađite na izbore i podržite našu stranku. Podvucimo crtu i krenimo dalje.”

GALERIJA SLIKA

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News