REGIONALNA CESTA U ČAJDRAŠU PONOVNO POTONULA, ALI JE ŠTETA SANIRANA

čajraš1112Dana 24. svibnja 2014. oko 17.00h uočeno je novo potonuće na regionalnoj cesti u Čajdrašu. Naime, 15.svibnja došlo je potonuća regionalne ceste kod crkve “Srca Isusova” u Čajdrašu, a dežurne ekipe  izašle su  na teren i sanirale privremeno cestu, da bi sutradan došlo do ponovnog potonuća zemlje. Nakon saniranja ponovnog potonuća ceste, do dana 24.svibnja nije uočeno daljnje propadanje ceste.

No riječ je o vrlo malom potonuću, ali je to ipak znak da se klizište nije smirilo i da prijeti  opasnost od ponovnog aktiviranja klizišta, iako do toga ne mora doći. Ekipa portala Kockice koja je bila na licu mjesta, od dežurnog radnika koji po nekoliko puta dnevno obilazi dato klizište, doznala je kako je dato potonuće sanirano, no kako još neće doći do potpune sanacije ceste, a dežurne ekipe koje su dobile natječaj za održavanje ove regionalne ceste vrše svakodnevni nazor nad klizištem, sanirajući eventualne štete.

 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

URUČENA POMOĆ UGROŽENIMA U NEMILI

Read Next

TEMELJI KRŠĆANSKOGA BRAKA

Follow On Instagram