PREDSJEDNIŠTVO HDZ 1990 U SARAJEVU

By

Danas, 11. srpnja 2014. godine održana je 20. sjednica Predsjedništva HDZ-a 1990 u Sarajevu.

Ključna tema sjednice Predsjedništva HDZ-a 1990 bila je potvrda izbornih listi, ali i druge teme vezane za pripremu za predstojeće, listopadske izbore.

Nakon ozbiljnih analiza i anketa provedenih od strane nezavisnih agencija te informacija sa terena koje predsjedniku HDZ-a 1990 Martinu Ragužu daju velike šanse u utrci za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda,  Predsjedništvo HDZ-a 1990 je dodatno potvrdilo stav konvencije HDZ-a 1990 „BUDUĆNOST se gradi SADA“ da je gospodin Martin Raguž kandidat HDZ-a 1990 za člana Predsjedništva BiH.

Također, nakon što su predstavljene liste za sve razine, Predsjedništvo HDZ-a 1990  je jednoglasno usvojilo iste te konstatiralo kako kandidati na listama zadovoljavaju sve potrebne kriterije. Također, konstatirano je kako su liste za sve razine sačinjene od kandidata koji imaju kvalitet, potporu među biračima, kredibilitet da istinski pronađu odgovore na probleme sa kojima se ljudi u našoj zemlji suočavaju, te kapacitet da provedu u djelo program kojeg je predsjednik Martin Raguž prezentirao na konvenciji „BUDUĆNOST se gradi SADA“ pred auditorijem od 1 300 članova i simpatizera, a koji je uz erupciju oduševljenja jednoglasno prihvaćen.

Izvadak iz programskog govora predsjednika Raguža možete pročitati na sljedećem linku:

http://www.hdz1990.org/vijesti/konvencija-buducnost-se-gradi-sada-govor-martina-raguza/

IZVOR: hdz1990.org

You may also like

Hot News