Dalić uoči Cipra: “Imaju veliko srce i mogu nam napraviti puno problema”

By

Izbornik Zlatko Dalić u Dnevniku Nove TV najavio je utakmicu Hrvatska – Cipar koju ćete moći ove subote gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

“Mi smo svjesni da zaslužujemo kritike, ja prvi kao izbornik i od toga ne bježim. To je moja momčad, koju sam ja selekcionirao, to je moja odgovornost. Igrali smo slabo, pogotovo nakon primljenog gola. Nije bilo okomitosti niti utrčavanja u prazan prostor i onda je bio neminovan poraz.”

“Ne smijemo zanemariti našeg protivnika koji je bio bolji od Slovačke, nisu kvaliteta koja nama može parirati, ali Cipar ima puno energije, veliko srce i sa svojom borbenošću nam mogu napraviti puno problema. Ono što je ipak najvažnije, moramo biti strpljivi, tražiti proboj po boku. Da se vratim na romb, nije to loše, mi igramo dobro, da smo iskoristili dva zicera onda bi bilo govora o dobroj taktici i dobrom rombu…”

“Puno vremena već ne igramo onako kako bismo trebali, puno je razloga za to i najveća je odgovornost na meni, ali ja u ovu momčad neizmjerno vjerujem”, zaključio je Dalić./gol.hr/

You may also like

Hot News