NAJAVA MINI TELEVIZIJSKOG SERIJALA ČLANICA UDRUGE ŽENA “MODERNA” NA OBN TV

By

Da su naše vrijedne dame sposobne za mnogo toga, to mi odavno znamo. No, da to prepoznaje i šira zajednica i renomirani mediji – to nas posebno raduje.

Pored brojnih humanitarnih, karitativnih i edukativnih akcija i projekata, one su sada prepoznate i od strane jednog od najboljih i najvećih medija u regionu, televizijske kuće OBN, i to kao vrsne kuharice.

10696275_10152356831120927_3723515316683722139_n

 

O čemu se, naime, radi?!

Četiri predstavnice uvažene Udruge Žena “Moderna” Zenica, su pozvane u popularnu emisiju OBN televizije: “Stol za 4”, kako bi prvenstveno pokazale svoja kulinarska umijeća, ali i govorile o radu svoje Udruge.

Radi se o sljedećim članicama ove Udruge, gospođama: Anđi Majstorović, Ivani Šarić, Snježani Gelić i Magdaleni Majstorović.

S ekipom našeg portala su, uz odlično raspoloženje, podijelile dojmove i pikanterije sa snimanja emisije, ali i neke od specijaliteta koje su za potrebe snimanja pripravile (koji smo mi sretnici!!!), a dočekale su ih večeras, kao prave zvijezde, i ostale članice Udruge Žena “Moderna” uz aplauz i ruže, kao i ekipa našeg portala.

DSC_0843 DSC_0842

No, da ne bismo previše toga otkrivali prije same televizijske premijere, zasada ćemo samo reći da je njihova televizijska premijera zakazana za ponedjeljak, 01.12.2014 u 17 sati na TV OBN (1. emisija), a zatim slijede i emisije u utorak, srijedu i četvrtak.

Dakle, naše 4 gracije koje su zakoračile u televizijske vode i netom osjetile sjaj reflektora, ćemo moći (i hoćemo)  gledati skoro cijeli naredni tjedan u istom terminu, od 17 sati, na kanalu OBN Televizije, i to u 4 zasebne emisije u kojoj će svaka od njih, u po jednoj emisiji, preuzeti odgovornost za spravljanje kulinarskih specijaliteta, koje će ocjenjivati stručni žiri i na koncu izabrati pobjednicu, dok mi ovom prigodom pozivamo i sve čitatelje našeg portala da ih gledaju i navijanjem podrže njihov rad i trud.

DSC_0847

Koja će od njih, pak, biti pobjednica ovog mini serijala?!

Saznajte na OBN-u sljedećeg tjedna…!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News