AKTIVNO KLIZIŠTE U NOVOM SELU I ŠUŠNJU – PORTAL KOCKICE <

AKTIVNO KLIZIŠTE U NOVOM SELU I ŠUŠNJU

šušanj6Ekipa portala Kockice posjetila je zenička naselja Novo selo i Šušanj gdje je, nakon obilnih padalina, došlo do aktiviranja klizišta. U zeničkom naselju Šušanj lokalna cesta koja je povezivala Zenicu s Ovnakom je u potpunosti uništena. Ugrožene mještane sela Šušanj obišao je i predsjednik HKD Napredka Zenica gosp. Miroslav Šoko koji je prijavio civilnoj zaštiti štete, te je uručio ugroženim mještanima Šušnja i Konjevića humanitarnu pomoć.

novoselo.7.U Novom selu ekipa portala Kockice posjetila je Marka i Dragicu Kokić na čijem je imanju došlo do aktiviranja klizišta. No brzom intervencijom Marka i susjeda koji su iskopali kanale kojim su preusmjerili vodu iz klizišta spriječili su daljnje klizište. Obitelj Kokić posjetili su predsjednik HKD Napredka Zenica gosp. Miroslav Šoko i predsjednik OO HDZ-a 1990 gosp. Zdenko Kolak.

GALERIJU SLIKA POGLEDATI OVDJE

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

POSLUŠAJTE “HRVATSKO-BOSANSKU ” HIMNU ZA SP

Read Next

PROSLAVA PRVE PRIČESTI U ŽUPI ČAJDRAŠ

Follow On Instagram