PRIOPĆENJE IZ UDRUGE DOMOVINSKOG RATA HVO ZENICA POVODOM MISE U ČAJDRAŠU

By

Udruga domovinskog rata HVO Zenica tj. Odbor za obilježavanje značajnih datuma uputili su dopis koji prenosimo u cijelosti.

Udruga domovinskog rata HVO Zenica poziva sve branitelje, Čajdrašane i vjernike da sudjeluju na Svetom misnom slavlju – zadušnici za prvu žrtvu bojnika Zorka( Nikole) Žepačkića, ali i sve poginule branitelje HVO Zenice u proteklom domovinskom ratu. Misno slavlje uz protokol bit će održana 18. kolovoza 2014. u 11.00h u crkvi “Srce Isusovo” u Čajdrašu.

Dana 18. kolovoza s početkom u 10.30h na mjesnom groblju “Sveti Marko” bit će položeni vijenci na grobove pokojnih suboraca Zorka Žepačkića i don Bože Markotića , koji je bio vojni kapelan HVO Zenice i čajdraški župnik u najtežem razdoblju u povijesti ove župe.

Dana 18. kolovoza s početkom u 11.00h u župnoj crkvi “Srce Isusovo” služit će se misa zadušnica za prvu žrtvu i sve poginule branitelje HVO-a Zenica.

Nakon misnog slavlja predviđeno je druženje svih branitelja, Čajdrašana i vjernika uz vojnički ručak.

“TKO NA TVRDOJ STINI

SVOJU POVIST PIŠE,