<

PROSLAVA PRVE PRIČESTI U ŽUPI ČAJDRAŠ

Dana 25. svibnja 2014.  s početkom u 10.00 u župnoj crkvi “Srca Isusova” proslavljena je Prva  slika1pričest. Ekipa portala prisustovala je Svetom misnom slavlju, a sakrament Prve pričesti primilo je devetero pričesnika.  U prepunoj župnoj crkvi misu je predvodio župnik župe Čajdraš don Ilija Karlović.

Don Ilija je u propovijedi istaknuo da su prvopričesnici anđeli Božji i da su oni novi svjedoci Božje milosti. No, don Ilija je istakao kako je sada na njihovim roditeljima da nastave usađivati u njih kršćanske vrednote i da nastave zajedno s djecom dolaziti na nedjeljne mise. Don Ilija je istaknuo kako je u ovome veoma teškom vremenu , za promicanjem kršćanskih vrednota, potrebno živjeti svoju vjeru punim plućima i kako ovi prvopričesnici predstavljaju nove temelje obnove, ne samo ove župe, nego cijele kršćanske zajednice.

GALERIJU SLIKA POGLEDATI OVDJE

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

AKTIVNO KLIZIŠTE U NOVOM SELU I ŠUŠNJU

Read Next

PAPA U JERUZALEMU

Follow On Instagram