<

URUČENA POMOĆ UGROŽENIMA U NEMILI

U srijedu, 21. svibnja 2014. Udruženje žena “Moderna” Zenica, ekipa portala Kockice i HKD Napredak Zenica uručili su humanitarnu pomoć stanovnicima Nemile. Pomoć je uručena osobno, a veliku zahvalu upućujemo ovom prigodom i pokopnom društvu “Sveti Anto” iz Zenice koji je pomagao poslavši svoja vozila koja su prevozila humanitarnu pomoć, a donirali su i gorivo .

nemila4Tom prigodom razgovarali smo  i s predsjednicom udruženja žena “Moderna”  gđom. Nelom Veljača koja je tijekom cijele akcije prikupljanja pomagala, pokazujući svoju plemenitost i humanost.  Gđa. Veljača je za naš Portal izjavila : “ Vrlo je bitno u vremenu u kojem živimo, a nakon katastrofe koja nas je pogodila, iskazati humanost i biti tu da pomognemo drugima. Udruženje žena Moderna od početka same akcije prikupljanja pomoći ugroženima nastojala je svojim pomaganjem i volontiranjem u domu Kralj Tomislav, kroz primanje, sortiranje pomoći, ali i dežuranjem u domu u svrhu primanja pomoći , dati svoj skromni doprinos. Ovaj kombi pomoći koje smo dostavili u Nemilu vrlo je simboličan i predstavlja samo našu malu pomoć da doprinesemo što skorijem povratku u normalnu kolotečinu života”.

VIŠE SLIKA POGLEDATI OVDJE

 

 

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

UDRUŽENJE GRAĐANA ZA BORBU PROTIV ŠEĆERNE BOLESTI ZENICA

Read Next

REGIONALNA CESTA U ČAJDRAŠU PONOVNO POTONULA, ALI JE ŠTETA SANIRANA

Follow On Instagram