Najava: Mise trodnevnice u Čajdrašu oči proslave patrona Srca Isusova – PORTAL KOCKICE <

Najava: Mise trodnevnice u Čajdrašu oči proslave patrona Srca Isusova

Povodom blagdana Srca Isusova župa Čajdraš, koja je posvećena Srcu Isusovu i ove godine priprema proslavu patrona župe.

Župnik župe Čajdraš don Alberto Zornada istaknuo je u razgovoru za naš portal kako će pripreme za proslavu patrona započeti tradicionalnim trodnevljem. Naime, mise uoči patrona župe bit će u 18.00, a ove godine po prvi puta priredit će se i izravni prijenos u suradnji s internet televizijom Kockice TV.

Stoga, župnik poziva sve žitelje srednje Bosne da dođu na mise i izdvoje trnutak vremena Bogu koji nas ljubi i koji je svojom smrću otkupio naše grijehe, a samo Božje djelo je da je baš Čajdraš odabrao posvetiti Srcu Isusovu, Sinu koji nas toliko ljubi i voli.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Plenković: Riješene sve dileme oko izbornih lista

Read Next

Sakrament Svete Pričesti u župi Sv. Ilije u Zenici primilo osam prvopričesnika

Follow On Instagram