<

Kardinal Puljić i veleposlanik Slovačke Kač:Nužan dijalog na svim razinama u BiH kako bi suživot jačao

U utorak 26. svibnja vrhbosanski nadbiskup Vinko kard. Puljić u prostorijama nadbiskupske rezidencije u Sarajevu u posjet je primio veleposlanika Republike Slovačke u BiH Martina Kaču.

Veleposlanik Kačo je svojim drugim posjetom kardinalu Puljiću želio upoznati nove izazove s kojima se susreće katolička zajednica u Vrhbosanskoj nadbiskupiji. Sugovornici su izrazili zajednički stav o nužnosti dijaloga na svim razinama na području Bosne i Hercegovine kako bi suživot svih njenih građana jačao.

T.M.I., KT

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

“Prijetnje i zastrašivanja i pokušaj otvorenog uskraćivanja vjerskih sloboda, nisu stečevine EU i velika su opasnost za BiH”

Read Next

Alen Islamović: Ulazim u politiku, dosta mi je migranata, Bihać mi propada…

Follow On Instagram