Polnoćka u Zenici – prilog FTV-a

By

Ovogodišnja polnoćka (24. prosinca 2013) u  crkvi sv.Ilije Proroka u Zenici, pored uobičajenog Božićnog bdijenja i misnog slavlja, protekla je u posebno svečanom duhu uz predstavljanje novog albuma sastava Novo Nebo, pod nazivom “Gospodin dolazi”, koji je ovaj zenički band kršćanske duhovne glazbe izdao par dana prije Božića u čast 30. obljetnice osnutka banda, a svih 11 skladbi na njemu su autorske skladbe bivših i/ili sadašnjih članova banda.
Samo misno slavlje je proteklo izuzetno svečano i mirno, uz misna čitanja svećenika i ministranata, nadahnute propovijedi župnika fra Zdravka Anđića, ali i izrazito uglazbljeno jer je Novo Nebo za ovu polnoćku bilo potpomugnuto i članovima banda koji danas žive u inozemstvu, a specijalno su se za ovu prigodu okupili u rekordnom broju.
Nakon Sv. mise, ispred crkve je posluživano kuhano vino, a prigoda je iskorištena i za promidžbu pomenutog novog CD-a sastava Novo Nebo.

Nisu zabilježeni nikakvi ispadi, a i petarde su ove godine bile samo sporadičan i rijedak slučaj, na čemu se pohvaljujemo sve prisutne.

You may also like

Hot News