Izravni prijenosi KOCKICE TV apsolutni hit po gledanosti

By

Portal Kockice već osam godina nastoji svakodnevno u vaše domove unijeti dašak pozitivnih vijesti, s posebnim naglaskom na događanja vezana za zeničke Hrvate, ali i iz srednje Bosne. Već prepoznatljivi brend ove zime je napravio značajni iskorak kada smo priredili emisiju “U susret Božiću” čiji je idejni tvorac bio Dražen Čolić, a koju je uređivala i vodila Suzana Jonjić-Piragić. Pored toga, izravno smo prenosili i mise iz zeničkih župa Sveti Josip, Bezgrešno Začeće Blažene Djevice Marije i Srce Isusovo Čajdraš.

S početkom devetnica svetom Josipu, a povodom godine svetog Josipa, uredništvo portala Kockice je dogovorilo suradnju s župnikom don Davorom Topićem. Naime, osigurali smo prijenos većine Misa tijekom devetnice, uz zapaženu gledanost. Misna slavlja prenosili smo putem naših kanala na Youtube i Facebook-u. Tijekom mjeseca veljače zabilježeno je 60, 000 pregleda putem youtube kanala , kao i preko 100.000 pregleda putem naše facebook stranice. Po prvi puta je pravljen izravni prijenos mise tijekom devetnice, čime smo se upisali u povijest župe svetog Josipa. Samo tijekom veljače zabilježili smo 576 sati gledanja naših izravnih prijenosa.

Realizacije izravnih prijenosa realizirali su Dragan Vidović, kao tehničar i snimatelj, Dražen Čolić kao redatelj prijenosa i Darko Jozić kao snimatelj i fotograf. Nažalost, budući da smo neprofitna organizacija, nismo buli financijski u mogućnosti prenositi sve mise devetnice. Sve vas, naši dragi prijatelji pozivamo i ovim putem da se putem youtube kanala portal kockice pretplatite /subscribe na naš kanal, što je u potpunosti besplatno, a nama puno znači . Na taj način svaki put prilikom izravnog emitiranja kanala Kockice TV dobit će te obavijest kako bi ste mogli pratiti izravne prijenose.

Za realiziranje prijenosa korišteno je preko 250 metara kablova, tri kamere, direktni link za internet vezu, a sve s ciljem kako bi smo vam omogućili prijenos u HD rezoluciji.

Prvi po gledanosti je izravni prijenos Mise iz Čajdraša 14.2. 2021. koju je predvodio Vinko kardinal Puljić. Putem youtube kanala Kockice TV izravni prijenos pratilo je 8 842 gledatelja. Putem fb stranice portala Kockice istoimeni prijenos pratilo je 7750 gledatelja. Druga po gledanosti je Prva devetnica sv. Josipu koju je predvodio kardinal Vinko Puljić, sa preko 14.000 pregleda. Nakon, ovih ohrabrujućih podataka nastojat ćemo i u budućem periodu ponuditi brojne sadržaje. Naše sadržaje prenosila je i Laudato TV koja je svake srijede uz uključenje u emisiju Izdvojeno don Davora Topića, prikazivala i isječke s misa.

Hvala vam što nas pratite i podržavate naš rad.

You may also like

Hot News