<

Vlč. Vladimir Pranjić uputio prigodnu uskrsnu poruku svim vjernicima zeničkih župa

Kršćani širom svijeta u nedjelju dočekuju najveći i najvažniji praznik – Uskrs.

U svim zeničkim crkvama bit će služene mise.

Dan uoči Uskrsa, u subotu uveče u 20:00 sati bit će služena misa vazmenog bdijenja, a u nedjelju mise se održavaju u 8:00, 10:00 i 18:00 sati.

Župnik župe Svetog Josipa u Zenici, vlč. Vladimir Pranjić je zaželio sretan i radostan, blagoslovljen i plodonosan Uskrs!

“Neka Ljubav, koja je na križu pobijedila, bude vaše uporište u borbi protiv zla i grijeha, te neka vam nikad ne ponestane nadahnuća i ustrajnosti u izgradnji mira, suživota i bolje budućnosti”, navodi se u uskrsnoj poruci vlč. Pranjića.

Dragan Vidović

Dragan Vidović je rođen 8. listopada 1992. Osnovnu i srednju školu zavšio je pri Katoličkom školskom centru "Sveti Pavao" odličnim uspjehom. Daljnje školovanje nastavlja 2011. upisujući povijest pri Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je završio Prvi ciklus studija obranivši završni diplomski rad pod nazivom "Ivan Franjo Jukić-život, nacionalnost, putopisi i odnos s Omer-pašom Latasom". Nakon završenog master studija, magistrirao je povijest 20.st. na temu "Udruženje katoličkih svećenika Dobri pastir (1949.-1965.).

Read Previous

Uskrs u Zenici – vjernici slave pobjedu života i nade

Read Next

USKRSNA PORUKA 2019. BANJOLUČKOG BISKUPA MONS. DR. FRANJE KOMARICE

Follow On Instagram