ŽUPNA PRIOPĆENJA – 09. ožujka 2014. / 1. KORIZMENA NEDJELJA

By

ŽUPNI OGLASI – 09. ožujka 2014. / 1. KORIZMENA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:

nedjelja, 16. ožujka – 2. KORIZMENA NEDJELJA, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 17 sati; na filijali Drivuša u 10 sati;
2.    U srijedu, 12. ožujka je deveta Devetnica u čast sv. Josipa. U 16 sati je krunica i prilika za ispovijed a u 16:30 je sv. Misa.
3.    U tjednu koji je pred nama imamo proljetne kvatre tj. vjernici se pozivaju da u srijedu, petak i subotu poste, te u te dane više mole te čine djela pokore i ljubavi. Ove proljetne kvatre posvećene su pokori i obraćenju pa ćemo u suboti slaviti sv. Misu za oproštenje grijeha. Pozivam vas dragi vjernici da se uključimo kroz ove aktivnosti u zajedničku molitvu Crkve na veću slavu Božju te duhovne plodove za nas.
4.    U petak, 14. ožujka u 16:30 sati bit će pobožnost Križnog puta.
5.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i  Katolički tjednik koji u novom broju donosi: u uvodniku o širenju nemira; Papina korizmena poruka; osvrt i zaključci zajedničkog zasjedanja BK BiH i HBK; intervju s mons. Želimirom Puljićem – postom učimo pobjeđivati sebičnost; osvrt na papinstvo Pape Franje; reportaža o brdu Kalvarija u Vitezu; te putopis – tragom katoličkih stopa u Sarajevu… neke su od tema koje možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete kupiti u župnom uredu.
6.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
7.    Mise kroz tjedan – pročitati.
8.    Vjeronauk je idući tjedan redovito, probe i susreti prema već dogovorenim terminima.
9.    Kao što ste primijetili da pokušavamo pokrenuti bend u našoj župi koji okupio mlade koji bi zajedno vježbali te animirali sv. Misu u 10 sati a s vremenom nastupali i u drugim župama te sudjelovali na natjecanjima. Pozivam sve mlade i djecu koji sviraju da nam se priključe kao i sve one koji pjevaju kako bi nam u ovom nastojanju pomogli te da ova želja postane i stvarnost. Prijavite se u župni ured kako bi mogli dogovoriti probe i sve vezano za ovu aktivnost.
10.    Uplaćene su Velike mise za + ANDRIJA MIJAČ, mise je uplatila supruga.
11.    U proteklom tjednu umrlu su naši župljani + TIHOMIR BATARILO koji je umro 02. 03. a ukopan 04. 03. na groblju Križ; + ANDRIJA MIJAČ koji je umro 04. 03. a ukopan 07. 03. na groblju Križ. POKOJ VJEČNI DARUJ IM GOSPODINE!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News