U susret Božiću- nova emisija na našem youtube kanalu subotom u 18.00

By

Kockice Tv- internet televizija u suradnji s župnicima zeničkih župa priprema prigodni program povodom blagdana Božića. Pogođeni pandemijom koronavirusa i brojnim ograničenjima socijalnog života, odlučili smo vam u vaše domove putem našeg Youtube kanala: portal kockice, unijeti radost Božića.

Svake subote tijekom Došašća, od  28. studenoga uživo iz našeg studija moći će te pratiti prigodni kontakt program  “U susret Božiću” koji će voditi Suzana Piragić, pod uredničkim vodnstvm Dražena Čolića. Uz brojne goste, kroz razgovore pripremit ćemo se za doživljaj istinske kršćanske radosti Božića. Uz priloge i naše sugovornike svake subote donosimo različite teme. Pored youtube kanala, emisija će se izravno prikazivati i na Posavina TV, koja je partner ovog projekta.

Pored emisije kroz koju ćemo se pripremati za proslavu blagdana Božića, svake nedjelje bit će omogućen izravni prijenos pučkih Misa iz zeničkih župa, kao i proslave patrona župe Crkvica 8. prosinca u 11.00.  Mise će se emitirati iz župe Svetog Josipa, župe Srca Isusova u Čajdrašu, kao i župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Crkvica. Mise će te moći pratit putem Youtube kanala: portal kockice, kao i putem televizije Posavina TV.

Pored ekipe Kockice TV, projekt su podržali i župnici : don Davor Topić, don Anto Dominković, don Josip Šimunović kao i ravnatelj KŠC-a Zenica don Vlatko Rosić. Zajedničkim snagama u ovim izazovnim vremenima želimo unijeti radost u vaše domove, kao i da se putem modernih sredstava komunikacije povežemo u zajedništvu.

You may also like

Hot News